Maksupalautuksia kevätkauden Sporttipasseista

Julkaistu: 5.6.2020 klo 14:22

 SPORTTIPASSIEN MAKSUPALAUTUKSIA (aluksi perusteluja)

Lukuvuoden 2019-20 ja kevätkauden 2020 Sporttipassit ovat voimassa 6.9.saakka. Koronan takia OKKL:n palvelut oli keskeytetty 13.3.-17.5.   Tällöinkin useiden yhteistyökumppaneiden palvelut olivat ainakin osaksi toiminnassa. Jos pystyy käyttämään Sporttipassin etuja koko vuoden, niin maksu siitä on vajaa 4 euroa kuukaudessa. Sporttipassin hinta on pysynyt samana jo vuosia ja ensi lukuvuodeksi suunniteltu hinnan korotus päätettiin nyt peruttaa.

OKKL palauttaa kuitenkin osan kevään Sporttipassin maksusta niille, jotka olivat ostaneet sen lähempänä  koronan saapumista Suomeen maaliskuun puolivälissä. Sporttipassin 1.-29.2. ostaneet saavat palautusta 12 euroa ja 1.3. jälkeen ostaneet saavat palautusta 18 euroa.         

OHJEET MAKSUPALAUTUKSIIN:                                                                     

Oulun yliopiston opiskelijat ja henkilökunta:
Palautusta varten tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, tilinumero ja maksukuitti (pdf). Lähetä tiedot sähköpostitse markku.saarela(at)oulu.fi

Oulun ammattikorkeakoulun sekä Osaon opiskelijat ja henkilökunta:
Palautusta varten tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, henkilötunnus, pankkitilinumero, BIC koodi. Lähetä tiedot sähköpostitse markku.saarela(at)oulu.fi

Kurssimaksut palautetaan sitä mukaa, kun saamme tarvittavat tiedot ja talouspalvelut ehtivät hoitaa kurssipalautusasiaa. Toivomme siis malttia rahojen odottelun suhteen :)

Seuraa meitä Instagramissa: @oulunkorkeakoululiikunta