Tarjonta

Palloilu


Palloilu ja joukkuepelit

OULUHALLI
Ylioppilaantie 4 (Raksila)
puhelin 044-7038080
Ouluhallissa on OKKLn Sporttipassilla mahdollisuus pelata sulkapalloa hintaan 1,80 euroa/henk./60min. Vuorot tulee varata etukäteen Ouluhallilta puh. 044-7038080. Varauksen yhteydessä maininta OKKLn Sporttipassista, joka tulee esittää maksettaessa. Sporttipassialennus on henkilökohtainen.
Vuorot eivät ole voimassa Ouluhallissa järjestettävien messujen yms. aikana. Tapahtumista lisätietoa täältä

LINNANMAAN LIIKUNTAHALLI
Linnanmaan liikuntahallilla on arki-iltaisin ja viikonloppuisin kaupungin vuoroilla mahdollisuus pelata sulkapalloa OKKLn Sporttipassilla hintaan 1,80 euroa/henk./60min. Vuorot tulee varata etukäteen hallilta puh. 044-7038009. Varauksen yhteydessä maininta OKKLn Sporttipassista, joka tulee esittää maksettaessa. Sporttipassialennus on henkilökohtainen.

NALLISPORT
Vellamontie 9 (Hietasaari)
puh. (08) 554 4508
Varaukset ja hintatiedot puhelimella tai netistä
www.nallisport.com
Sporttipassilla kolmen euron alennus omasta kenttämaksuosuudesta/tunti seuraavissa lajeissa:
* Sulkapallo
* Pingis
* Tennis
* Squash
* Racketball
¤ Padel
Muista ilmoittaa alennuksesi palvelutiskillä maksun yhteydessä. Henkilökunta tekee siitä merkinnän Oamkin (+Diak/OSAO/Osekk) tai yliopiston listaan.
Alennus voimassa toistaiseksi.

OULUNSALON LIIKUNTAKESKUS
Tuohikuja 6, 90460 Oulunsalo
Kartta ja lisätiedot
Liikuntasaliin voi varata kahdelle kentälle sulkapallovuoroja palvelupisteestä puh: 044 703 8028. OKKLn Sporttipassilla mahdollisuus pelata sulkapalloa hintaan 1,80 euroa/henk./60min. Sporttipassialennus on henkilökohtainen.

OULU IRISH ELKS GAA
Oulusta löytyy pohjoisin GAA (Gaelic Athletic Association) joukkue, Oulu Irish Elks GAA. Joukkue tarjoaa mahdollisuuden päästä pelaamaan gaelilaista jalkapalloa, tutummin irkkufutista, sekä testaamaan myös hurlingia. Irkkufutis on Irlannin vauhdikas kansallislaji ja siinä on piirteitä monista eri pallopeleistä. Perinteisestä jalkapallosta poiketen palloa kuljetetaan pääasiassa käsissä, välillä maassa tai jalalla pompauttaen. Oulussa toimiva joukkue on kansainvälinen ja pelaajia on hyvin erilaisista taustoista, joten kaikkiin treeneihin on helppo tulla mukaan, oli laji sitten jo ennestään tuttu tai aivan tuntematon. Pääpainona on pitää hauskaa ja pysyä aktiivisena samalla, kun harjoitellaan lajin perusteita.
Tällä hetkellä harjoittelemme lauantaisin kello 13.00-14.00 Heinätorin koululla.
Pääsiäisen jälkeen tarkoitus on siirtyä taas ulos harjoittelemaan, mistä tulee myöhemmin tarkemmat aika ja paikka tiedotteet.
Jos haluat tulla mukaan treenailemaan niin ota meihin yhteyttä facebookissa tai vain ilmesty paikalle seuraaviin treeneihin. Treenit ovat pääasiassa englanniksi, mutta yleensä myös suomenkielistäkin ohjeistusta on tarjolla.
Meidät tavoittaa facebookissa www.facebook.com/oulugaels/ , sekä instagramissa @ouluirishelks ja sähköpostitse chairperson.oulu.europe#gaa.ie (korvaa # -> @)

RUGBY
Rugby on mukana Oulun yliopiston urheiluseuran lajitarjonnassa. Treeneistä yms. voit tiedustella seura-aktiiveilta, joiden tietoja löytyy netistä:
www.oulurugby.com/