Tarjonta

Tanssit


Tanssit

SWINGO RY
SwingO ry on oululainen swingtanssiseura, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kasvattaa swingtanssikulttuuria sekä harrastusmahdollisuuksia Oulussa.

Järjestämme Lindy Hopin viikkotunteja syys- ja kevätkaudella. OKKL:n sporttipassilla saa 50 ¤ alennuksen kurssimaksusta/kausi.
Kurssien lisäksi SwingO ry tarjoaa jäsenilleen (jäsenmaksu 10¤/vuosi) mahdollisuuden osallistua erilaisiin vain jäsenille
tarkoitettuihin tanssitapahtumiin sekä pääsyn yhdistyksen vapaaharjoitusvuoroihin.

"Lindy hop -paritanssi on hauska ja vauhdikas swingtanssi, jonka liikekieli on veikeää ja rentoa. Lindy hopissa maistuu amerikkalainen purkka,
kuuluu vanha rahiseva vinyylilevy ja näkyy vintage-henkiset vaatteet. Jokainen hyödyntää tanssissa omaa liikettä ja tyyliään, eikä mitään tarvitse osata ennalta. Voit osallistua kurssille parin kanssa tai ilman, tunneilla parinvaihto."

Tervetuloa nuorekkaaseen ja mukavaan tanssiporukkaan!
Lisätietoja:
https://sites.google.com/site/swingoulu/home

TANSSIKESKUS CITYDANCE
Terminaali, Tyrnäväntie 16 D
90400 Oulu
Tanssikeskus Citydancessä on menoa ja meininkiä kaiken ikäisille tanssinharrastajille ja tanssista kiinnostuneille aloittelijoista edistyneisiin. Meiltä löydät monipuolisen kurssivalikoiman ja rautaisen ammattitaidon omaavat innostavat ja persoonalliset opettajat. Tanssikeskus Citydanceen ovat tervetulleita kaikki - ikään, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta.

OKKL:n Sporttipassilla Tanssikeskus Citydancen tanssitunneista ja -kursseista 20% alennus. Alennus ei koske kilparyhmiä.
Valitse ilmoittautumisen yhteydessä maksutavaksi lasku. Alennusoikeus on esitettävä kurssikauden alussa asiakaspalvelussamme.
Ilmoittautumiset verkkokaupassa: extweb137.dlsoftware.com/index.php?func=cr
Uudet asiakkaat: rekisteröidy ensin asiakkaaksemme, jonka jälkeen pääset tekemään kurssivarauksen
Vanhat asiakkaat: kirjaudu verkkokauppaan omilla tunnuksilla, jonka jälkeen pääset tekemään kurssivarauksen
Valitse maksutavaksi lasku. Alennusoikeus on todistettava ensimmäisellä viikolla!
citydance#citydance.fi (korvaa # -> @)
puh. 010 281 88 38
www.citydance.fi
www.terminaalioulu.fi

TANSSIKOULU MATLEENA
Menevät rock´n swing lajit, lattarit sekä perinteiset lavatanssit: West Coast Swing, Boogie Woogie, Bugg, Lindy Hop, Fusku, Salsa ja paritanssi.
OKKLn Sporttipassilla 10xkortti Tanssikoulun monipuoliseen tarjontaan, hintaan 59 euroa (norm. 79). Kortti voimassa vuoden ostopäivästä alkaen.
Lisätiedot:
paritanssikoulu.fi/hyva-tietaa/

TANSSITAUTISET
Tanssitautiset on nuorekas oululainen paritanssiharrastusporukka, jonka toiminta on avointa kaikille kiinnostuneille. Tanssitautisilla on tanssitunnit Lääkiksen pääaulassa (Aapistie 5) tiistaisin klo 18.30-20.30. OKKL Sporttipassilla hinta on 4 euroa kerta (norm. 6e). Käteismaksu. Treenejä vetävät kokeneet seuratanssiharrastajat.
Tanssitautisilla opetellaan paritansseja: perinteisiä paritansseja (valssia, foksia, humppaa, jenkkaa, polkkaa, tangoa jne.), hauskoja kädenalitansseja kuten fuskua, buggia, west coast swingiä, lattareita eli mm. sambaa, cha chata, salsaa sekä muita suosittuja tai harvinaisia lajeja. Toivoa saa!
Tanssitautisiin toivotetaan tervetulleeksi uudet tulokkaat: joka kerta aloitellaan sen verran alkeista, että kaikki pääsevät mukaan (alkeisjatkotunneista ilmoitetaan erikseen). Toisaalta meille ovat tervetulleita kokeneemmatkin hakemaan vertaistukea tanssitautiinsa ja kokeilemaan uusia lajeja.
Ajantasaisen treenilistan voit tarkistaa näppärimmin Tavisten nettisivuilta: https://sites.google.com/site/tanssitautiset/