Tarjonta

OKKL kesäohjelma 2019

Tarjonta ajalle 13.5. - 31.8.2019.

Alennukset tavoittaa lukuvuoden 2018-2019 tai kevään 2019 Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla.

Lisäksi on mahdollisuus hankkia OKKLn Sporttipassi vain kesäksi hintaan 15 euroa. Alla tarkemmat ohjeet.

Oamk, Osekk ja Diak:
Maksu verkkopankissa alla olevan linkin kautta. Sporttipassin voit noutaa mistä tahansa linkin takaa löytyvistä noutopaikoista,
parhaiten avoinna on OSAKOn toimisto Kaukovainiolla.
www.oulunkorkeakoululiikunta.fi/fi/tarjonta?kategori...

Yliopisto:
Voit ostaa kesän Sporttipassin älypuhelimeen yliopiston verkkokaupasta https://shop.oulu.fi/ 6.5. alkaen. Tarvittaessa voit lunastaa Sporttipassin (tarran) kesäksi 6.5. alkaen (käteisellä tai pankkikortilla) OYY:n toimistosta Linnanmaalta tai LTK:n virastomestareilta maksukuittia vastaan (Tilinumeron saat virastomestareilta).

Oulun "ulkopuolisten" korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla on mahdollista hankkia OKKLn Sporttipassi kesäksi hintaan 25 euroa. Kysy lisää liikuntasuunnittelijoilta.


OKKL kesäohjelma 2019 / Beach Volley

OYUS Beach Volley on Oulun yliopiston urheiluseuran jaosto. Seuralla on neljä kenttää Linnanmaalla. Kentät sijaitsevat yliopiston eteläisen parkkipaikan vieressä. Kenttävuorot varataan nettijärjestelmämme kautta. Osa vuoroista on maksuttomia ja osalle vuoroista on vaatimuksena, että vuorolle osallistuvilla pelaajilla on kausimaksu suoritettuna.

Lisäksi OYUS BV järjestää viikkokisoja, joihin ilmoittaudutaan yksin. Pelaajat jaetaan ranking-pisteiden perusteella neljän pelaajan lohkoihin, joissa kussakin pelataan 3 erää käyden läpi kaikki joukkuekombinaatiot. Viikkokisoissa pääset pelaamaan ilman pelikavereiden rekrytoimista ja samalla tutustut muihin pelaajiin.

Viralliset nettisivumme: www.oyusbv.fi

Kenttien varausjärjestelmä: www.vuorovaraus.fi

Viikkokisat: www.viikkokisat.fi

Jaoksen FB-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/129196040427050/