Tarjonta

OKKL kesäohjelma 2019

Tarjonta ajalle 13.5. - 31.8.2019.

Alennukset tavoittaa lukuvuoden 2018-2019 tai kevään 2019 Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla.

Lisäksi on mahdollisuus hankkia OKKLn Sporttipassi vain kesäksi hintaan 15 euroa. Alla tarkemmat ohjeet.

Oamk, Osekk ja Diak:
Maksu verkkopankissa alla olevan linkin kautta. Sporttipassin voit noutaa mistä tahansa linkin takaa löytyvistä noutopaikoista,
parhaiten avoinna on OSAKOn toimisto Kaukovainiolla.
www.oulunkorkeakoululiikunta.fi/fi/tarjonta?kategori...

Yliopisto:
Voit ostaa kesän Sporttipassin älypuhelimeen yliopiston verkkokaupasta https://shop.oulu.fi/ 6.5. alkaen. Tarvittaessa voit lunastaa Sporttipassin (tarran) kesäksi 6.5. alkaen (käteisellä tai pankkikortilla) OYY:n toimistosta Linnanmaalta tai LTK:n virastomestareilta maksukuittia vastaan (Tilinumeron saat virastomestareilta).

Oulun "ulkopuolisten" korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla on mahdollista hankkia OKKLn Sporttipassi kesäksi hintaan 25 euroa. Kysy lisää liikuntasuunnittelijoilta.


OKKL kesäohjelma 2019 / Melonta

YLEISÖMELONNAT
K&C yleisömelonnat pidetään Nokkalan veneilykeskuksessa kahdesti viikossa.

- Keskiviikkoisin klo 18:00-20:00 (5.6. - 4.9.2019)

- Torstaisin klo 13:00-14:30 (6.6. - 5.9.2019)

Saavu Nokkalaan mukana uimataito ja halu oppia uutta. Ohjaaja antaa pikaopastuksen ja pian oletkin jo vesillä. Tarkoituksena ei ole opettaa "melontataitoa" tai täydellistä tekniikkaa, vaan antaa mahdollisuus tutustua lajiin ja lajin perusteisiin. Näin uusien harrastajien on helppo aloittaa. Yleisömelonnat ovat myös hyvä tilaisuus kysyä ja oppia.

Hinta: OKKLn Sporttipassilla osallistuminen on ilmaista.

Varusteet: Seura tarjoaa varusteet (kajakki/kanootti, aukkopeite, kelluntaliivit, mela). Varavaatteet eivät ole pahitteeksi, lompakko ja kännykkä kannattaa jättää kotiin tai autoon. Avaimet ja silmälasit on hyvä laittaa niin, etteivät pääse karkaamaan, jos sattuu kaatumaan. Aurinkoisella kelillä lippis ja aurinkolasit ovat suurta plussaa.


KESÄKURSSIT 2019
K&C melontaseura järjestää myös aktiivista kurssitoimintaa kesällä 2019 laidasta laitaan: kajakkimelonnan ja kanoottimelonnan alkeiskursseja, meri- tai koskimelontajatkokursseja sekä uutuutena myös SUP-melonnan kursseja. Näille kursseille korkeakoululiikunnan Sporttipassilla K&C:n jäsenhintaan ja maksuvälineenä käyvät myös erilaiset liikuntasetelit. Ilmoittautuminen ja maksut hoidetaan suoraan seuralle. Lisätiedot kursseista: kc.fi/index.php/kurssit-ja-palvelut/kurssit-2019


Lisätietoja yleisömelonnan aikatauluista sekä seuran kursseista ja kurssien hinnoista OKKLn Sporttipassilla osoitteesta www.kc.fi.