Tarjonta

Palloilu ja joukkuepelit

Osallistuminen edellyttää OKKLn Sporttipassia ja lajissa tarvittavia perusvälineitä.


Avoimet palloilu- ja joukkuepelivuorot

Oulun korkeakoululiikunnan avoimilla palloilu- ja joukkuepelivuoroilla pääset pelaamaan tiettyä lajia muiden vuorolle saapuneiden kanssa. Lajitarjonnassamme on tällä hetkellä salibandy, futsal, lentopallo, koripallo ja jääkiekko.

Huomioitavaa jääkiekkovuoroista:
Oulun korkeakoululiikunta (OKKL) ja Oulun Yliopiston Urheiluseuran (OYUS) tarjoavat jääkiekkovuoroja Linnanmaan jäähallilla. Vuorojen käyttäjillä tulee olla korkeakoululiikunnan sporttipassi; poikkeuksina maalivahtipörssin kautta tulevat maalivahdit sekä OYUS:n sarjapelaajat OYUS:n vuoroilla. Vuoroilla tulee olla jääkiekon pelaamiseen soveltuvat varusteet. Vuorojen kohdalta löytyy tarkemmat ohjeet. Rajat vuorojen välillä ovat liukuvia, eikä ole mitään estettä käydä molempien tasoryhmien harjoituksissa. Käyttäjien toivotaan jakautuvan tasaisesti eri vuoroille. Tarvittaessa OKKL ja OYUS voivat antaa suosituksia, mikäli jokin yksittäinen vuoro olisi liian suosittu ja joku toinen vajaakäytöllä. Toistaiseksi asiassa on luotettu pelaajien omaan harkintaan.

Oulun korkeakoululiikunnan vuoroilla toimii maalivahtipörssi, jonka tarkoituksena on huolehtia treeneihin aina moket molemmille maaleille. Kaikki pelaamisesta kiinnostuneet ja varusteet omaavat maalivahdit, ilmoittautukaa Kari Salmiselle: oyus (at) student.oulu.fi / 045-1275 906. Kari huolehtii sen jälkeen maalivahdit paikalle.

Linnanmaan jäähallin päivittäisen varaustilanteen voi tarkastaa täältä:
https://timmi.ouka.fi/WebTimmi/login.do?loginName=GUEST&pas...Pingis (Pöytätennis)

LINNANMAAN LIIKUNTAHALLI (Virkakatu 1)
Sporttipassilla pyötätennistä pelaamaan Linnanmaan liikuntahallille joko telinevoimistelusaliin tai musiikkiliikuntasaliin ma-pe klo 9-17.
Huomioi KTK/Kasopen opetustunnit, joista saat tietoa myös hallilta.
Mailat ja pallot saat lainaan hallilta.Sulkapallo

Sporttipassilaiset voivat varata maksuttomia sulkapallovuoroja Linnanmaan liikuntahallille. Vuorot ovat ma-pe klo 9 - 16.55.
- Uudet vuorot (seuraava viikko) tulevat nettiin aina maanantaisin klo 15-16 aikoihin. Sinulla voi olla voimassa kerrallaan max. kolme (3) varausta ja sinun tulee olla rekisteröitynä/kirjautuneena Oulun korkeakoululiikunnan nettisivuille (sivun oikeasta yläreunasta).
- Kaikilla kentillä on myös nelinpelirajat.
- Laita varaamasi vuoro (myös kenttä) mieleen hallille tullessasi.
- Voit varata itsellesi myös kokonaisen lohkon (n. 400m2). Varaa tällöin kolme vierekkäistä kenttää joko kentät 1-3, 4-6 tai 7-9.
- Pelikaverisi ei tarvitse olla korkeakoulusta ja tällöin hän maksaa normaalin pelimaksun kaupungille
- Sulkapallovuoron voi käyttää myös muuhun liikuntaan kyseisellä kentällä.
- Linnanmaan liikuntahallilta voi vuokrata sulkapallomailan 2 euroa/kerta. Sulkapallo sisältyy mailavuokraan.

Varauskalenteriin pääset tästä: vuorojen varaukset
Linnanmaan liikuntahalli
Virkakatu 1 (puh. 044-7038009)
kartta