Sporttipassi

Oulun korkeakoululiikunnan liikuntamaksuna toimii Sporttipassi. Se on pääsylippusi korkeakoululiikunnan tarjontaan: ryhmäliikuntatunneille, kuntosali- ja palloiluvuoroille sekä liikuntakursseille. Sporttipassilla saa myös tuntuvia alennuksia yhteistyökumppaniemme palveluista.

Sporttipassi maksetaan oman koulun maksuohjeiden mukaisesti. Sporttipassi on henkilökohtainen ja se on voimassa lukuvuoden tai lukukauden kerrallaan. Koko lukuvuoden ja syksyn Sporttipassit tulevat myyntiin elokuun loppupuolella ja kevätpassit joulukuun alussa.

Sporttipassi on tarra, joka liimataan opiskelija- tai henkilökuntakorttiin tai johonkin kuvalliseen henkilökorttiin, jolla henkilöllisyys voidaan tunnistaa. Yliopistolla on lisäksi tarjolla sähköinen Sporttipassi, jonka voi verkkokaupasta ostettuaan ladata älypuhelimeen Cardu-korttina.

Syys- ja kevätkauden kaksi ensimmäistä viikkoa voit tutustua palveluihimme maksutta, ilman Sporttipassia. Tutustuminen ei kuitenkaan koske liikuntakursseja tai yhteistyökumppaneiden tarjontaa.

 
 

Hinnasto

OKKL:n Sporttipassi

  • 48 euroa lukuvuosi (1.9.–31.8.)
  • 28 euroa syyskausi (1.9.–31.12.)
  • 31 euroa kevätkausi (1.1.–31.8.)
  • 15 euroa kesäkausi   (13.5.–31.8.)

Maksut sisältävät 10 % arvonlisäveroa.
Sporttipassia ei voi maksaa liikunta- tai kulttuuriseteleillä.

OKKL:n liikuntakurssit

Jokaiselle kurssille on oma hinnoittelu riippuen lajista tai kestosta. OKKL:n Sporttipassilla edullisemmat hinnat. Kursseille pääsee mukaan myös ilman passia, edellyttäen kuitenkin ensin rekisteröitymistä. 

Yhteistyökumppaneiden tarjonta

Olemme neuvotelleet OKKL:n Sporttipassille hyviä alennuksia yhteistyökumppaneidemme tarjontaan. Tarjolla on alennuksia kertakäynteihin, kuukausimaksuihin, kausimaksuihin ja liikuntakursseihin sekä myös liikuntavälineisiin. Maksut hoidetaan suoraan järjestävälle taholle.

 

Sporttipassin maksuohjeet ja noutopaikat

 

Yliopisto

Oulun yliopiston opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva voi hankkia sähköisen OKKL:n Sporttipassin. Se on yliopiston verkkokaupasta ostettava ja älypuhelimeen ladattava sähköinen Cardu-kortti. Sen voit ostaa täältä: shop.oulu.fi. Tarkista oston yhteydessä, että matkapuhelimesi numero on kansainvälisessä muodossa (esim. +358 40 1234567), ei lyhytvalinta (48-alkuinen) eikä valtionhallinnon numero (029-alkuinen).

Jos sinulla ei vielä ole ilmaista Cardu-sovellusta, saat sen puhelimesi (Android ja Applen iOS) sovelluskaupasta tai näistä linkeistä:

Käynnistä Cardu-sovellus ja rekisteröidy palveluun. Ostamasi tuote toimitetaan Cardu-tilillesi vuorokauden kuluessa. Kun OKKL:n Sporttipassi on lisätty Cardu-tilillesi, saat ilmoituksen sähköpostina tai SMS-viestinä.

Tarvittaessa voit ostaa OKKL:n Sporttipassin (tarran) entiseen tapaan Oulun ylioppilaskunnan (OYY) toimistosta Linnanmaalta (käteisellä tai pankkikortilla). Sijainti ja aukioloajat: www.oyy.fi/toimiston-aukioloajat

Jos haluat Sporttipassin tarran LTK:sta, niin ota yhteyttä virastomestareihin (Aapistie 5 A). Heiltä saat tilinumeron Sporttipassin maksua varten sekä Sporttipassitarran maksukuittia vastaan.

OKKL:n Sporttipassi Oulun avoimen yliopiston opiskelijoille:
Oulun Avoimen yliopiston opiskelijat, joilla opintoja on suunnitteilla / kertyy lukuvuoden aikana vähintään 15 opintopistettä, ovat oikeutettuja ostamaan Oulun korkeakoululiikunnan (OKKL) Sporttipassin. Ole asiassa yhteydessä yliopiston liikuntasuunnittelijaan.

Oamk, Diak opiskelijat ja Osekk henkilökunta

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta, Diakin opiskelijat ja Osekkin henkilökunta voivat maksaa OKKLn Sporttipassin verkkopankissa. Maksut ohjautuvat Oamk Oy:lle. Maksun jälkeen voit noutaa OKKL:n Sporttipassisi alla esitetyistä Oamkin noutopaikoista. Maksusuoritus tarkastetaan passin liimauksen yhteydessä, noutopaikalta valmiina löytyvästä listasta. Mukaan et tarvitse maksukuittia, vain opiskelija- tai henkilökuntakortin tai muun kuvallisen henkilökortin, johon tarra liimataan.

  • Linnanmaan kampus: OSAKOn toimisto                              Yliopistokatu 9,  90570 Oulu,  5D-siiven 2.kerros
  • Kontinkankaan kampus: OSASTO ry:n toimisto    Louhirakennuksen aulassa

Oamkin avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat, joilla opintoja kertyy lukuvuoden aikana yli 15 opintopistettä, ovat oikeutettuja hankkimaan korkeakoululiikunnan Sporttipassin.

OSAO

Oulun seudun ammattiopiston opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva voi ostaa OKKL:n Sporttipassin ammattiopiston omista myyntipisteistä, lisätietoa: www.osao.fi/osao/osaolaiselle/sporttipassi.html

Muut korkeakoulut

Muiden korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla on myös mahdollisuus saada OKKL:n Sporttipassi käyttöönsä hieman korkeammalla hinnalla. Olethan yhteydessä oman oppilaitoksesi sähköpostilla osoitteeseen sports@oulu.fi lisäohjeiden ja seurannan vuoksi.

Hinnasto (muut korkeakoulut)

  • 68 euroa koko lukuvuosi (1.9. - 31.8.)
  • 38 euroa syyskausi (1.9. - 31.12.)
  • 41 euroa kevätkausi (1.1. - 31.8.)
  • 25 euroa kesäkausi 2019 (13.5. - 31.8.)