Info

Oulun korkeakoululiikunta OKKL tarjoaa monipuoliset liikunta- ja hyvinvointipalvelut Oulun korkeakoulujen ja ammattiopiston opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Tavoitteenamme on aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö.

Oulun korkeakoululiikunnan palvelut ovat avoinna Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Oulun yliopiston opiskelijoille sekä henkilökunnalle, Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) opiskelijoille ja Oulun ammattiopiston (OSAO) opiskelijoille sekä henkilökunnalle (Osekk). Palveluitamme voivat käyttää  myös muiden korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta.


Yhteystiedot

Heidi Olsbo
Liikuntasuunnittelija
heidi.olsbo (at) oulu.fi
050 573 5601

Mari Patanen
Liikuntasuunnittelija
mari.patanen (at) oulu.fi
050 405 6217

Antti Puotiniemi
Liikuntasuunnittelija
Koulutuskuntayhtymä OSAO
antti.puotiniemi (at) osao.fi
050 381 6911

Ohjaajien yhteystiedot saa tarvittaessa suunnittelijoilta.

 

 

 
 
 
 

Näin aloitat

1. Kirjaudu 

Aloita kirjautumalla sisään sivun oikeasta yläreunasta. Liikuntamaksun (Sporttipassi) maksaminen ja liikuntakursseille ilmoittautuminen on mahdollista vain kirjautuneille asiakkaille. Kirjautuminen ei maksa mitään eikä velvoita palvelujen tai OKKL:n Sporttipassin ostoon.

2. Hanki OKKL:n Sporttipassi

Kirjautumisen jälkeen pääset tositoimiin maksamalla liikuntamaksun eli Sporttipassin.

 
 

Palveluehdot

Yleistä

Oulun korkeakoululiikunta OKKL on Oulussa toimivien korkeakoulujen sekä ammattiopiston liikuntapalvelu­kokonaisuus. OKKL:n palveluista vastaaa Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja Oulun yliopisto.

Nämä käyttöehdot koskevat Oulun korkeakoululiikunnan palveluiden käyttäjiä.

Asiakasryhmät

OKKL:n liikuntapalveluiden käyttöoikeus on ainoastaan alla luetelluilla asiakasryhmillä niin kauan kuin opiskeluoikeus tai työsuhde on voimassa:

Oulun yliopisto

 • Perus- ja jatkotutkinto-opiskelijat
 • Henkilökunta
 • Vaihto-opiskelijat
 • Avoimen yliopiston opiskelijat, joilla opintoja on suunnitteilla tai kertyy lukuvuoden aikana vähintään 15 opintopistettä

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk)

 • Opiskelijat (myös ylempi AMK ja ammatillinen opettajakorkeakoulu)
 • Henkilökunta
 • Vaihto-opiskelijat
 • Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat, joilla opintoja on suunnitteilla tai kertyy lukuvuoden aikana vähintään 15 opintopistettä

Oulun ammattiopisto (OSAO)

 • Opiskelijat (myös vaihto-opiskelijat)
 • Henkilökunta (OSEKK)

Diakonia-ammattikorkeakoulu (DIAK)

 • Opiskelijat (myös vaihto-opiskelijat)

Muut korkeakoulut (eri hinnasto)

 • Opiskelijat
 • Henkilökunta

Kirjautuminen

OKKL:n palveluiden käyttö aloitetaan kirjautumalla palveluiden käyttäjäksi OKKL:n nettisivuilla kirjautumispalvelun kautta. Asiakastietoja käytetään vain OKKL:n toiminnassa, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Kirjautuminen ei velvoita ostamaan Sporttipassia, mutta se on edellytys palveluiden käytön aloittamiseksi. Kirjautumalla asiakas hyväksyy nämä palveluehdot. 

Liikuntamaksu

Oulun korkeakoululiikunnan palveluiden käyttäminen edellyttää liikuntamaksun (Sporttipassi) maksamista. Sporttipassilla saat käyttöösi korkeakoululiikunnan palvelut. Sporttipassi on henkilökohtainen ja se tulee olla aina mukana palveluita käytettäessä.

Maksettua Sporttipassia ei palauteta missään tapauksessa.

Vakuutukset

Oulun korkeakoululiikunnan palvelut eivät sisällä vakuutusta. Asiakkaan vastuulle jää hankkia sopiva vakuutusturva. 

Palveluiden kaudet

Oulun korkeakoululiikunnan palveluiden kaudet ovat:

Lukuvuosi 1.9. - 31.8.
Syksy 1.9. - 31.12.
Kevät 1.1. - 31.8.
Kesä 13.5. - 31.8.

Joulun aikaan ja kesäkuukausina (kesä-elokuu) palvelut ovat suppeammat.

Muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen

Oulun korkeakoululiikunta pidättää oikeuden muuttaa palvelun käyttöehtoja, sisältöä, toimintaa, yhteistyökumppaneiden tarjouksia, rajoittaa tunneille osallistujien määrää ja perua tunteja vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn takia ilman korvausvelvoitetta.

Oulun korkeakoululiikunnan palveluiden peruutukset ohjaajan estymisen, tilateknisten syiden tai muiden esteiden vuoksi ilmoitetaan Oulun korkeakoululiikunnan Facebook-sivulla, joka näkyy myös OKKL:n nettisivuilla. Poikkeavista aukioloajoista tiedotetaan OKKL:n nettisivuilla.

Sanktiokäytäntö

Mikäli Sporttipassin omaava käyttäjä luovuttaa henkilökohtaisen Sporttipassitarransa toiselle henkilölle tai henkilö käyttää toisen Sporttipassitarraa, väärinkäyttäjille voidaan asettaa käyttökielto Oulun korkeakoululiikunnan palveluihin kuluvan lukuvuoden loppuun saakka. Ilman Sporttipassia palveluita käyttävä henkilö poistetaan palveluiden parista. Henkilöä, jolla ei ole voimassa olevaa Sporttipassitarraa, ei saa päästää liikuntatiloihin.

Jos liikkuja tahallaan hajottaa välineitä, hän on velvollinen korvaamaan ne.