Tarjonta

OKKL Sporttipassi

Hinnasto 2018-19
o 48 euroa koko lukuvuosi (1.9.–31.8.)
o 28 euroa syyskausi (1.9.–31.12.)
o 31 euroa kevätkausi (1.1.–31.8.)
o 15 euroa kesäkausi (14.5.–31.8.)
(Maksut sisältävät 10 % arvonlisäveroa)

Oulun yliopiston opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva voi hankkia sähköisen OKKL:n Sporttipassin. Se on yliopiston verkkokaupasta ostettava ja älypuhelimeen ladattava sähköinen Cardu-kortti. Sen voit ostaa täältä: https://shop.oulu.fi/. Tarkista oston yhteydessä, että matkapuhelimesi numero on kansainvälisessä muodossa (esim. +358 40 1234567), ei lyhytvalinta (48–alkuinen) eikä valtionhallinnon numero (029–alkuinen).
Jos sinulla ei vielä ole ilmaista Cardu-sovellusta, saat sen puhelimesi (Android, Applen iOS ja Windows) sovelluskaupasta tai näistä linkeistä:
Android
Apple
Windows

Tarvittaessa voit ostaa OKKL:n Sporttipassin (tarran) entiseen tapaan Oulun ylioppilaskunnan toimistolta Linnanmaalta pankkikortilla tai käteisellä:
Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) Linnanmaa, elo-syyskuu ma - to klo 8-16, pe klo 8-14 ja 2.10. alk. ma–to klo 10–14, suljettu lounastauolla klo 11:00–11:30.

Avoimen yliopiston opiskelijat, joilla opintoja on suunnitteilla / kertyy lukuvuoden aikana vähintään 15 opintopistettä, ovat oikeutettuja ostamaan Oulun korkeakoululiikunnan (OKKL) Sporttipassin. Ole asiassa yhteydessä liikuntasuunnittelijaan: markku.saarela#oulu.fi (korvaa # -> @)

Muut yliopistot: ota yhteyttä: markku.saarela#oulu.fi (korvaa # -> @)

Oulun seudun ammattiopiston opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva voi ostaa OKKL:n Sporttipassin ammattiopiston omista myyntipisteistä, lisätietoa: www.osao.fi/osao/osaolaiselle/sporttipassi.html

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta, Diakin opiskelijat ja Osekkin henkilökunta voivat maksaa OKKLn Sporttipassin verkkopankissa (linkki alla). Oamkin avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat, joilla opintoja kertyy lukuvuoden aikana yli 15 opintopistettä, ovat oikeutettuja hankkimaan korkeakoululiikunnan Sporttipassin. Avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilöltä voi pyytää opiskelutodistuksen tätä varten. Muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilökunnan osalta pyydämme ottamaan ensin yhteyttä: heidi.olsbo#oamk.fi (korvaa # -> @)