Tarjonta

Liikuntavälineet

Megalon Sport - verkkokauppa

Megalon Sport on paikallinen toimija, jonka tarkoituksena on tarjota markkinoiden laadukkaimpia urheilu- ja liikuntavälineitä ja -tarvikkeita. Tarjoamme parasta mahdollista palvelua joustavasti ja nopeasti.

Olemme asiakkaan, Sinun asiallasi. Koska meillä ei ole fyysistä liikettä, vaan huipputehokas verkkokauppa, voimme keskittyä valitsemaan markkinoiden parhaat tuotteet erittäin edulliseen hintaan. Meidän tavoitteenamme on tarjota Sinulle tuote, jota et välttämättä saa paikkakuntasi urheiluliikkeestä.

Tarjoamme Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilaisille -10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista alekoodilla SPORTTIPASSI. Alennuskoodi tulee syöttää ostoskorin Alennuskoodi-kenttään ja kauppaohjelma laskee alennuksen automaattisesti.

Ostoksille pääset alla olevasta nettiosoitteesta.

Lisätietoa verkossa

www.megalon.fiOKKLn lainattavat liikuntavälineet

Oulun korkeakoululiikunta omistaa jonkin verran sellaisia urheilu- ja liikuntavälineitä, joita lainaamme myös liikuntavuoroille tai tapahtumiin.

Ammattikorkeakoulun liikuntavälineistö on yhteiskäytössä opiskelijakunta OSAKOn kanssa. Varasto sijaitsee OSAKOn tiloissa, joten tiedustelut suoraan heiltä. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät netistä www.osakoweb.fi.

Yliopiston osalta tiedustelut välineistä liikuntasuunnittelija Markku Saarelalle.OSAKOn lainattavat liikuntavälineet

Opiskelijakunta OSAKO omistaa jonkin verran liikuntavälineitä, kuten esim. luistimia, suksia, palloja, peliliivejä tai mailoja.

He lainaavat niitä mielellään opiskelijoiden käyttöön esimerkiksi kursseja tai viikonlopun harrastuksia varten.

Voit tiedustella tarkemmin välineistä tai niiden saatavuudesta OSAKOn väeltä. Heidän yhteystietonsa löydät alla olevasta linkistä.

Lisätietoa verkossa

www.osakoweb.fiPowergrip

-melko hyvä frisbeekauppa-

Höyhtyän myymälästä Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla kaikki normaalihintaiset frisbeegolfkiekot 10% alennuksella.

Myymälän yhteystiedot ja aukioloajat:
www.powergrip.fi/yhteystiedot/