Tarjonta

Ulkoliikuntalajit

Avantouinti / Talviuinti

Avantouintia voi Oulussa harrastaa läpi talven Tuiran uimarannassa, osoitteessa Koskitie 58.

Huoltorakennuksessa ovat suihku- ja pukuhuonetilat ja lisäksi alkutalvesta rannalle tuodaan myös erillinen pukeutumiskoppi. Varaudu jäätyneellä pinnalla liikkumiseen huoltotilojen ja avannon välillä.

Tuiran uimalan suihku- ja pukuhuonetiloissa on käytössä sähköinen avainjärjestelmä. Avainten luovutus ja palautus tapahtuu Raatin uimahallin palvelupisteessä. Osoite Raatintie 2, puh.nro. 050 3166825.

Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla avain talveksi ilmaiseksi (norm. 15/30 EUR). Merkitse yhteystietosi uimahallin palvelutiskiltä löytyvään Oulun korkeakoululiikunnan kansioon ja esitä voimassa oleva Sporttipassi palvelutiskin työntekijälle. Tulevan talven avaimen saa lukuvuoden 2017-2018 (koko vuosi, syksy tai kevät) Sporttipassilla 1. syyskuuta 2017 alkaen.Fatbike safarit syksy 2017

Lokakuun 25 starttaa säännöllisesti järjestettävät Fatbike safarit! Nämä 2h kestävät safarit tapahtuvat Hietasaaren maastoissa ja näin syksyllä siinä päästään todella mukavasti läskipyöräilyn fiilikseen koska pimeähän se jo on :)

Nämä safarit sopivat erinomaisesti kaikille jotka eivät ole koskaan läskipyöräillyt, mutta tietysti toivotamme tervettulleeksi mukaan myös jo maastopyöräilyä kokeilleet!

Hinnoittelu:
Normaali osallistuminen 35 euroa/hlö
OKKL:n Sporttipassilla 15 euroa/hlö
Opiskelijakortilla 25 euroa/hlö

Hinta sisältää pyörän, ohjauksen, tehokkaan LED valon ja kypärän. HUOM! Mikäli omistat pyöräilykypärän suosittelemme sen ottamista mukaan. Tällöin saat varmasti hyvin istuvan kypärän :)

Varaukset ja lisätiedot:
www.lappis.fi/index.php/ohjatut-fatbike-safarit-syks...

Aikataulut myös facesta:
https://www.facebook.com/events/402853870129684

Yhteyshenkilö

Safarit järjestää Lappis

Lisätietoa verkossa

www.lappis.fi/Fillarijumppa

Harjoitus alkaa ja päättyy Linnanmaan liikuntahallille (Virkakatu 1). Reitteinä käytämme pyörä- ja metsäteiden lisäksi pienempiä kinttupolkuja. Lisäksi teemme lihaskuntoharjoituksia ja lopuksi venytellään. Et tarvitse erikoispyörää vaan pärjäät ihan peruspyörälläkin. Ota oma pyörä mukaan ja tule paikalle ajoissa. Fillarijumppa on maanantaisin klo 19 ja se kestää tunnin. Taas saa kroppa ja mieli mahtavasti aerobista- ja lihaskuntoliikuntaa. Hallin pihassa on autopaikkoja, jos tulet autolla kauempaa pyörän kanssa. Kuntotakuun saat, kun saavut pyörällä...Tervetuloa mukaan!

Aika Vuoro Paikka Tehotaso
Linnanmaan alue
ma 19:00-20:00FillarijumppavuoroLähtö ja paluu Linnanmaan liikuntahallin edestä, Virkakatu 1

Lisätietoa verkossa

www.fitsportbyjimi.fi/Golf

Oulun korkeakoululiikunta järjestää golfkursseja alkukesästä ja vuosittaiset kisat pidetään syksyllä.

Kisakutsu ja tulokset löytyvät kohdasta sarjat ja kilpailut:
www.oulunkorkeakoululiikunta.fi/fi/tarjonta?kategoria=116Juoksu

Hyvä ja halpa harrastus, jonka aloittaminen on turvallista juoksukoulun kautta.

Seuraava OKKLn juoksukoulu alkaa ti 19.9.2017.

AikaKurssiPaikka
Keskustan alue
13.4.18 - 11.5.18JuoksukouluOulun uimahalli / Raksilan urheilupuistoLasketteluLaskuvarjohyppy

Oulun laskuvarjokerhot:

www.oulunlaskuvarjokerho.fi
www.skydiveoulu.fi

OKKLn Sporttipassilla alennusta kurssihinnoista.

Lisätietoja kurssien alkamisesta ja hinnoista seurojen kotisivuilta. Muista mainita OKKLn Sporttipassin omistus ilmoittautumisen yhteydessä.Leijasurf- ja leijahiihtokurssit

Leijahiihdon kurssi Joulukuu 2017!

Aika: Keskiviikko 14.12.2017 klo 17.00-20.00
Paikka: Ouluhalli
Hinta: OKKLn Sporttipassilla koko paketti (teoriailta ja kurssi) hintaan 150 euroa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

www.lappis.fi/surfshop/product/leijahiihdon-teoriail...

https://www.facebook.com/events/1744188952554455/

Harri Rautava
harri.rautava#lappis.fi (korvaa # -> @)
041-4338602
www.lappis.fiMelonta

Yleisömelonnat
Melontaseura K&C ry ja Oulun korkeakoululiikunta ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan. OKKLn Sporttipassilla osallistuminen seuran yleisömelontoihin on ilmaista. Aikataulut seuran nettisivuilta www.kc.fi.

Melontakurssit
Melontakursseja järjestetään keväällä ja kesällä. Kesän aikana korkeakoululiikunnan Sporttipassilla alennusta K&C seuran omista kurssihinnoista. Näistä lisää seuran nettisivuilla www.kc.fi

Melontakurssit sisältyvät OKKLn kesäohjelmaan!Suunnistus (Oulurastit)

OULURASTIT

Oulun seudun suunnistusseurat järjestävät edullisia suunnistuskisoja huhtikuusta syyskuuhun.

Toiminnasta lisää:
oulurastit.info/Tehokävely / Tehohölkkä

TEHOKÄVELY
FitWalk by Jimi -tehokävelyn perusajatus on yksinkertainen: vauhti on ripeä, ja ohjaaja huolehtii siitä, että peruskävelytekniikkasi on oikea ja rullaava. Erilaiset kävelymuunnelmat yhdistettynä monipuolisiin käsiliikkeisiin tekevät lajista hauskan. Mukaan voidaan ottaa myös erilaisia apuvälineitä sekä vauhti- ja koordinaatioharjoitteita kuten spurtteja sekä rytmi- ja tahtikävelyä. Alku- ja loppuverryttelyt kruunaavat tunnin mittaisen harjoittelun. Tehokävely ei ole kilpakävelyä vaan monipuolista, iloista ja ohjattua ryhmäliikuntaa ulkona mieltä virkistävillä reiteillä.

TEHOHÖLKKÄ
FitJog by Jimi -tehohölkkä lanseerattiin syksyllä 2008 ja se pohjautuu tehokävelyyn, mutta mukana on myös juoksua eli molemmat jalat ovat ilmassa yhtä aikaa. Rytmi ja tahti ovat nopeampia kuin tehokävelyssä. Opit perushölkkätekniikan lisäksi mm. pikajuoksutekniikkaa. Hypyt ja loikat tekevät lajista todella tehokkaan kuntoilumuodon. FitJog by Jimi sopii Sinulle, joka pidät hölkästä ja haluat siihen jotain uutta. Harjoituksen kesto on 60 minuuttia.

OKKLn Sporttipassilla molempiin mukaan veloituksetta.

Aika Vuoro Paikka Tehotaso
ti 17:30 - 18:30TehokävelyvuoroRaatin uimahalli (Raatintie 2)
Linnanmaan alue
to 17.15 - 18.15TehohölkkävuoroLinnanmaan liikuntahallin ympäristö

Lisätietoa verkossa

www.fitsportbyjimi.fi