Tarjonta

Palloilu- ja joukkuepelivuorot

Jääkiekko

Linnanmaan jäähallin kaukalo 1 on kunnossa, joten palataan alla esitettyyn vuorotarjontaan.
-----------------------------------------
Oulun korkeakoululiikunta (OKKL) tarjoaa jääkiekkovuoroja (vuorot ohjeiden alla) opiskelijoille sekä henkilökunnalle sekä itsensä että Oulun Yliopiston Urheiluseuran (OYUS) järjestämänä.

Vuorojen käyttäjillä tulee olla korkeakoululiikunnan sporttipassi; poikkeuksina maalivahtipörssin kautta tulevat maalivahdit sekä OYUS:n sarjapelaajat OYUS:n vuoroilla.

Vuoroilla tulee olla jääkiekon pelaamiseen soveltuvat varusteet. Vuorojen kohdalta löytyy tarkemmat ohjeet.

Korkeakoululiikunnan vuoroilla ei ole tasovaatimuksia missään muodossa ja vuorot sopivat hyvin aloittelevillekin pelaajille. Näillä vuoroilla jääkiekkoa pelataan harrastekiekkosääntöjen mukaisesti. OYUS:n yleisiä vuoroja ti ja ke suositellaan pelaajille, joilla on jo aiempaa pelikokemusta tai jotka pyrkivät kehittämään itseään jääkiekon pelaajina. Näillä vuoroilla jääkiekkoa pelataan normaalien pelisääntöjen mukaisesti.

Rajat vuorojen välillä ovat liukuvia, eikä ole mitään estettä käydä molempien tasoryhmien harjoituksissa. Käyttäjien toivotaan jakautuvan tasaisesti eri vuoroille. Tarvittaessa korkeakoululiikunta ja OYUS voivat antaa suosituksia, mikäli jokin yksittäinen vuoro olisi liian suosittu ja joku toinen vajaakäytöllä. Toistaiseksi asiassa on luotettu pelaajien omaan harkintaan ja kaikki pääsivät mukaan silloinkin, kun pelaajia tuli 44.

OYUS:n edustusjoukkueen harjoitusvuoro torstaina (syyskuusta eteenpäin) klo 21.30 on rajoitettu edustusjoukkueen käyttöön. Kaudella 2017-18 OYUS pelaa III-divisioonassa. Sarjapeleistä kiinnostuneet voivat mennä esittäytymään OYUS:n yleisille vuoroille, joista jokainen on mahdollinen try out -tilaisuus.

Oulun korkeakoululiikunnan vuoroilla toimii maalivahtipörssi, jonka tarkoituksena on huolehtia treeneihin aina moket molemmille maaleille. Kaikki pelaamisesti kiinnostuneet ja varusteet omaavat maalivahdit, ilmoittautukaa Kari Salmiselle: oyus (at) student.oulu.fi / 045-1275 906. Kari huolehtii sen jälkeen maalivahdit paikalle.

Jouluaikana ja muina poikkeus-jaksoina korkeakoululiikunnan vuorot saattavat olla peruutettu, mutta OYUS:n vuoroja saatetaan yhä järjestää. Tällöin OYUS:n treenit voivat olla luonteeltaan kevyempiä kunnon ylläpitotreenejä ja ne voivat sopia hyvin myös halukkaille korkeakoululiikunnan vuorojen käyttäjille.

Vuosien mittaan vuoroilla on käynyt tusina naispelaajia ja naiset voivat osallistua harjoituksiin samoilla periaatteilla kuin miehetkin.

Linnanmaan jäähallin päivittäisen varaustilanteen voi tarkastaa
täältä

Aika Vuoro Paikka Tehotaso
Linnanmaan alue
ti 15:15 - 16:15Jääkiekkovuoro (OYUS yleinen)Linnanmaan jäähalli (kaukalo 1)
ke 14:00 - 15:00JääkiekkovuoroLinnanmaan jäähalli (kaukalo 1)
ke 15:15 - 16:15Jääkiekkovuoro (OYUS yleinen)Linnanmaan jäähalli (kaukalo 1)
to 15:15 - 16:15JääkiekkovuoroLinnanmaan jäähalli (kaukalo 1)
to 21:15 - 22:15Jääkiekkovuoro (OYUS edustus)Linnanmaan jäähalli (kaukalo 2)
pe 14:00 - 15:00JääkiekkovuoroLinnanmaan jäähalli (kaukalo 1)