Tarjonta

Palloilu- ja joukkuepelivuorot

Gaelilainen jalkapallo

Oulusta löytyy pohjoisin GAA (Gaelic Athletic Association) joukkue, Oulu Irish Elks GAA. Joukkue tarjoaa mahdollisuuden päästä pelaamaan gaelilaista jalkapalloa, tutummin irkkufutista, sekä testaamaan myös hurlingia. Irkkufutis on Irlannin vauhdikas kansallislaji ja siinä on piirteitä monista eri pallopeleistä. Perinteisestä jalkapallosta poiketen palloa kuljetetaan pääasiassa käsissä, välillä maassa tai jalalla pompauttaen.

Oulussa toimiva joukkue on kansainvälinen ja pelaajia on hyvin erilaisista taustoista, joten kaikkiin treeneihin on helppo tulla mukaan, oli laji sitten jo ennestään tuttu tai aivan tuntematon. Pääpainona on pitää hauskaa ja pysyä aktiivisena samalla, kun harjoitellaan lajin perusteita.

Tällä hetkellä harjoittelemme lauantaisin kello 13.00-14.00 Heinätorin koululla.
Pääsiäisen jälkeen tarkoitus on siirtyä taas ulos harjoittelemaan, mistä tulee myöhemmin tarkemmat aika ja paikka tiedotteet.
Jos haluat tulla mukaan treenailemaan niin ota meihin yhteyttä facebookissa tai vain ilmesty paikalle seuraaviin treeneihin.

Treenit ovat pääasiassa englanniksi, mutta yleensä myös suomenkielistäkin ohjeistusta on tarjolla.

Meidät tavoittaa facebookissa www.facebook.com/oulugaels/ , sekä instagramissa @ouluirishelks ja sähköpostitse chairperson.oulu.europe#gaa.ie (korvaa # -> @)