Tarjonta

Palloilu- ja joukkuepelivuorot

Roller derby

ROLLER DERBYN alkeet Oulussa su 30.9.2018 alkaen!

Roller derby on vauhdikas, quad-rullaluistimilla pelattava kontaktiurheilulaji. Laji on muutaman vuoden aikana kasvanut huippusuosituksi Suomessa. Oululaisseura Oulu Roller Derbystä pelaajia löytyy jo kahden joukkueen verran. Tässä on joukkuelaji, jonka voi aloittaa aikuisenakin ja jossa tarvitaan monenlaisia erilaisia pelaajia!

Kurssilla roller derbyn opettelu aloitetaan aivan alkeista: pystyssä pysymisestä, luistelutekniikasta, kaatumisesta ja jarruttamisesta. Sinun ei siis tarvitse osata luistella valmiiksi. Taitojen karttuessa perehdytään lajin sääntöihin ja aletaan harjoitella yhdessä kontaktipelaamista ja pelikuvioita. Kurssin aikana pääsee nauttimaan uuden oppimisesta, itsensä haastamisesta ja huippukivasta harrastusporukasta!

Kurssille tarvitsee omat luistimet ja suojavarusteet. Oulu Roller Derbyn jäsenillä on jonkin verran lainattavia varusteita. Suosittelemme liittymään Facebookissa kurssin inforyhmään, jossa voi kysellä vinkkejä varusteiden hankintaan ja roller derbyn aloittamiseen. Ryhmästä tavoitat helposti ORD:n valmennusporukan, joka neuvoo mielellään asiassa kuin asiassa. Ryhmään liittyminen ei edellytä kurssille ilmoittautumista. https://www.facebook.com/groups/290299808412251/about/

Kurssin hinta on Sporttipassilla 55¤ (norm.65¤). Kurssihinnalla treenaat koko kevään! Luisteluharjoitukset järjestetään sunnuntaisin Maikkulan koululla klo 13.30-15.30. Lisäksi kurssilaiset kokoontuvat kevään aikana muun muassa katsomaan pelejä ja tutustumaan lajin sääntöihin yhdessä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen kurssille: www.oulurollerderby.com/alkeiskurssi
Yhteydenotot: info#oulurollerderby.com (korvaa # -> @)